Champion lier

Champion lier


Kijk ook eens op:
Warrior lier - Warrior lieren
Lierbumper Landrover - Lieren
Champion lier - Elektrische lier
Elektrische lieren - Terrafirma
Lier - Landrover onderdelen

Roan 4x4 is een officiŽle dealer van Champion lier. Onze Champion lier is dan ook in grote hoeveelheid vertegenwoordigd. De Champion lier bij Roan 4x4 is leverbaar in meerdere soorten en typen geschikt voor diverse doeleinden. Zo bieden wij onder meer de trailer lieren, berging lieren, performance lieren, de heavy duty lieren en de hydraulische Champion lier. Al deze lieren kennen hun specifieke eigenschappen en zijn in diverse prijsklasse verkrijgbaar. Bij Roan 4x4 bent u verzekerd van een top kwaliteit aan producten tegen een voordelige prijs.

Als u meer wilt gaan doen met uw 4x4 of houdt van avontuurlijke reizen dan is onze Champion lier onmisbaar. Voordeel van de Champion lier is dat u in alle gevallen uw auto los kan trekken ook al verkeerd u in een verlaten omgeving. Tevens worden de Champion lier op afstand bediend en rolt een lier geleidelijk een kabel op met behulp van de sterke motor.

Op onze website vindt u een breed assortiment van de Champion lier van Roan 4x4. Onze getoonde prijzen zijn exclusief btw en verzending. In de webshop vindt u alle producten terug die op voorraad zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met tel. 0499-372911 of mailen naar info@roan4x4.nl. Wij zijn u graag van dienst en geven u alle informatie betreffende de webshop of vragen over onze producten.