Elektrische lier

Elektrische lier


Kijk ook eens op:
Warrior lier - Warrior lieren
Lierbumper Landrover - Lieren
Champion lier - Elektrische lier
Elektrische lieren - Terrafirma
Lier - Landrover onderdelen

Roan 4x4 is uw adres voor de aanschaf van een elektrische lier. Ons aanbod is uitermate uitgebreid en bijzonder compleet. Wij bieden lieren van verschillende merken, waardoor er ook altijd een elektrische lier naar uw keuze bij zit. Onze collectie bevat lieren die geschikt zijn voor zowel het trekken van een trailer als een wagen. Ook wanneer u een elektrische lier nodig heeft die in de aller zwaarste omstandigheden optimaal presteert, bent u bij ons aan het juiste adres. Uw lieren koopt u dus bij Roan 4x4.

Een elektrische lier aanschaffen bij ons, betekent dat u ze gegarandeerd tegen een voordelige prijs meeneemt. Ons assortiment bevat al sterke elektrische lieren vanaf honderd euro. Deze hebben vanzelfsprekend een hoge kwaliteit. Onze lieren bouwt u eenvoudig en snel in, ook in een beperkte ruimte. We leveren als u wenst ook een losse stuur schakelaar bij de elektrische lier.

U vindt ons complete aanbod lieren op deze website. In onze webshop kunt u ze ook direct bestellen. Komt u liever naar onze winkel toe om ze te bekijken, dan bent u vanzelfsprekend van harte welkom. Vooraf informatie opvragen kan ook altijd.

Dit kan door een e-mail te sturen naar info@roan4x4.nl of te bellen naar tel.: 0499-372911.