Elektrische lieren

Elektrische lieren


Kijk ook eens op:
Warrior lier - Warrior lieren
Lierbumper Landrover - Lieren
Champion lier - Elektrische lier
Elektrische lieren - Terrafirma
Lier - Landrover onderdelen

Bij Roan 4x4 kunt u terecht voor een tal van elektrische lieren in diverse soorten en typen. Zo bieden wij elektrische lieren van onder meer het merk Champion, maar tevens lieren voor de landrover en een grote hoeveelheid accessoires. De elektrische lieren van Roan 4x4 zijn verkrijgbaar in modellen voor zowel het trekken van een trailer en wagen, maar ook voor de degene die elektrische lieren verwacht die in de zwaarste omgeving moeten presteren.

Bij Roan 4x4 bent u zeer voordelig uit. Voor ruim honderd euro kunt u al in het bezit zijn van kwalitatief sterke elektrische lieren bruikbaar voor diverse doeleinden. De voordelen van onze elektrische lieren zijn dat u over het algemeen verzekerd bent van een krachtige permanente magneetmotor met een zware koppeling die zorgt voor een maximale prestatie. Tevens zijn onze elektrische lieren ideaal voor algemeen gebruik en kunnen ze in veel gevallen snel worden ingebouwd in een beperkte ruimte. Voor de elektrische lieren is bij Roan 4x4 een losse stuur schakelaar los leverbaar.

Voor meer specifieke informatie over ons lieren aanbod kijkt u op onze website. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met tel. 0499-372911 of mailen naar info@roan4x4.nl.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. En op zaterdag van 09:00 uur tot 12:30 uur.