Lierbumper landrover

Lierbumper landrover


Kijk ook eens op:
Warrior lier - Warrior lieren
Lierbumper Landrover - Lieren
Champion lier - Elektrische lier
Elektrische lieren - Terrafirma
Lier - Landrover onderdelen

Bent u op zoek naar een lierbumper landrover? Bij Roan 4x4 bieden wij een breed assortiment voor de aanschaf van een lierbumper landrover. De lierbumper landrover is vanaf heden verkrijgbaar in iedere gewenste RAL kleur en tevens biedt Roan 4x4 de mogelijkheid om te kiezen voor Nederlandse coating. Bij Roan 4x4 kunt u uw persoonlijke wensen eenvoudig in uw lierbumper landrover laten verwerken. Wij bieden onder meer tubular bumpers en stalen bumpers van een zeer goede kwaliteit.

Elke lierbumper kent zijn specifieke eigenschappen en kenmerken. Zo is een Lierbumper landrover in enkele gevallen gemaakt van vijf millimeter staal voor extra kracht en duurzaamheid en voor bijna alle lieren op de markt passend die voorzien zijn van een standaard bevestiging. Tevens wordt een lierbumper landrover in enkele gevallen geleverd met airco en is deze ook in zes millimeter staal verkrijgbaar. Onze getoonde prijzen op de website zijn exclusief verzending en BTW. Bij Roan 4x4 kunt u al terecht voor een lierbumper landrover vanaf ruim tweehonderd euro.

Voor meer specifieke informatie over de lierbumper landrover kijkt u op onze website. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen met tel. 0499-372911 of mailen naar info@roan4x4.nl. Wij zijn gevestigd aan de Heuveleindseweg 20 te Best.

Hier onze showroom geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

U bent van harte welkom.