Terrafirma

Terrafirma


Kijk ook eens op:
Warrior lier - Warrior lieren
Lierbumper Landrover - Lieren
Champion lier - Elektrische lier
Elektrische lieren - Terrafirma
Lier - Landrover onderdelen

Producent Terrafirma heeft een breed assortiment voor Land Rover accessoires, die zijn gemaakt om aan alles eisen van de liefhebbers van deze bijzondere terreinwagens te voldoen. Daarom wordt dit merk wereldwijd gedistribueerd via specifieke kanalen, Allmakes 4x4 en goedgekeurde dealers. Voor het Terrafirma assortiment kunt u dus alleen bij specialisten terecht. Roan 4x4 is als officieel dealer van Terrafirma voor het zuiden van Nederland zo’n specialist.

Via ons heeft u toegang tot alle Terrafirma producten. Door de brede collectie en een duidelijke identificatie van het product en de toepassing, vindt u altijd het juiste product binnen het uitgebreid assortiment accessoires. U vindt bij ons onder meer remmen, bumpers, traanplaten, veren, dempers, verhogingskits en Heavy Duty stuurstangen van Terrafirma. Vanzelfsprekend geven wij u indien gewenst uitgebreid advies voordat u tot aanschaf van één van de producten over gaat.

Meer informatie over Terrafirma vindt u op ons aparte gedeelte van de website. Hier kunt u online meer informatie over de producten vinden. Ook kunt u verschillende producten vanuit uw eigen luie stoel online in onze webshop bestellen. Voor vragen, advies of informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen of een bezoek aan ons brengen.

U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0499-372911 en onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Ook op zaterdag ochtend zijn wij tot 12:30 uur geopend.