Warrior Lier

Warrior Lier


Kijk ook eens op:
Warrior lier - Warrior lieren
Lierbumper Landrover - Lieren
Champion lier - Elektrische lier
Elektrische lieren - Terrafirma
Lier - Landrover onderdelen

Roan 4x4 is hét adres voor een uitgebreid assortiment van de Warrior lier. Onze uitgebreide collectie bestaat uit lieren die geschikt zijn voor zowel het trekken van een wagen als een trailer. Ook als u een Warrior lier nodig heeft die onder de allerzwaarste omstandigheden optimaal blijft presteren bent u bij ons op de goede plek.

Roan 4x4 levert in samenwerking met de dealers het complete assortiment van de Warrior lier. Voor recreatief of professioneel gebruik. Ongeacht de toepassing en ook voortuin onafhankelijk. Het volledige gamma van producten met een capaciteit van 1 tot 50 ton is denkbaar.

Als u een Warrior lier bij Roan 4x4 aanschaft, bestelt u ze gegarandeerd tegen een voordelige prijs. In ons assortiment bieden we al sterke elektrische lieren, die ook een hoge kwaliteit hebben, vanaf honderd euro. Daarbij schaft u een product aan dat maximaal presteert door de permanent krachtige magneetmotor met zware koppeling. De Warrior lier is uitermate geschikt voor algemeen gebruik. U bouwt ze snel en eenvoudig in, ook in beperkte ruimte.

Neem contact op voor meer informatie via email: info@roan4x4.nl of bel naar tel.nr: 0499-372911 voor eventuele vragen over producten of bestellingen.

Natuurlijk kunt u ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom in Best.